Girl in a jacket

Работно време:
Пон. - Пет. 09:00 - 16:00ч.
Сабота 09:00 - 14:00ч

Јавете се:
+389 70 618 072

Локација:
Иво Лола Рибар 287/6Тетово

ЗА НАС

Доктор Милан Апостолоски по завршувањето на своето основно образование се запишал во ОСМУ „Никола Штејн” отсек забен техничар. Средното училиште го завршува со одличен успех, а своето високо образование го завршува на Стоматолошки факултет при УКИМ.

Во соодветниот рок го завршува своето високо образование и се здобива со звање Доктор по стоматологија. Своите први работни искуства ги стекнува кај др. Оливера Китаноска и др. Салајдин Бафтијари како нивен стажант. По едногодишното стажирање др. Милан Апостолски полага државен испит и се стекнува со лиценца за работа.

Своето прво работно искуство го стекнува во стоматолошката ординација „Нео Дент” кај доктор Зоран Јовановски. По три годишно работење во „Нео Дент” доктор Милан се префрла да работи во стоматолошката поликлиника „Др. Ванчо” во општина Јагуновце.

Вредно, упорно и квалитетно работи така што стекнува голем број пациенти од Јагуновце и околината.

По три години работа во поликлиниката „Др Ванчо” др. Милан одлучува самостојно да отвори своја амбуланта и тоа го сторува на 23.04.2015. Шест полни години др. Милан работи вредно, педантно и квалитетно што за кусо време стекнал свои пациенти коишто од ден на ден бројката се зголемува.

Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket

НАШИ УСЛУГИ

Girl in a jacket

ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА

Соработката со најмалите пациенти е прв чекор за создавање навика и љубов кон одржување на нивната орална хигиена. Малите, „но големи пациенти“ се секогаш голем предизвик за нас стоматолозите. Детската психологија е многу интересна и големо поле за откривање на нивното размислување, па затоа и кај стоматологот треба да се негува „детското во него“ за полесно и побрзо да допре до детската психа и преку интересен и неприметлив начин да допре до нив и да ги придобие како пациенти коишто со задоволство ќе одат на стоматолошки прегледи и услуги.

Girl in a jacket

ОРТОДОНЦИЈА

За аномалиите на забите кај возрасни и деца стоматолошката ординација „Д-р Милан“ има постојана соработка со специјалист-ортодонт.

Girl in a jacket

ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА

Прекрасната насмевка е многу важен момент за пациентот, бидејќи истата му влева поголема сигурност и самодоверба во неговиот секојдневен живот.„Д-р Милан“ сето тоа го може затоа што го следи трендот на секојдневното живеење и технолошкиот напредок, па и со тоа, со сигурност ќе може да Ви овозможи: поубава, помладешка насмевка и поголема самодоверба.

Girl in a jacket

БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИ

Белењето на забите е безболна постапка со која се отстранува жолтата пребоеност на забите којашто настанува поради консумирање на: кафе, чај, цигари, обоени пијалаци, употреба на медикаменти, болест...Белењето на забите е постапка која со еден третман во ординацијата на „Д-р Милан“ се добива: брза, драстична и трајна промена во бојата на забите.

Girl in a jacket

Пломбирање

ПЗУ „Д-р Милан“ ги користи најсовремените материјали за пломбирање, а тоа се нано-композитните пломби, коишто естетски наликуваат на природните заби.

Girl in a jacket

ЧИСТЕЊЕ ЗАБЕН КАМЕН И ПОЛИРАЊЕ

Отстранување на цврсти и меки забни наслаги со ултра-звук, контрола на дентален плак (наслаги), обработка на парадонтални џебови и полирање на заби.

Girl in a jacket

ОРАЛНА ХИРУРГИЈА

Во ординацијата „Д-р Милан“ се вршат следниве орално-хируршки интервенции:екстракција (вадење) на забихируршки екстракции (вадење) на заби во соработка со орален хирургхируршка екстракција (вадење) на импактирани заби (умници) и апикотомија во соработка со орален хирург.

Girl in a jacket

ПРОТЕТИКА

Стоматолошката ординација „Д-р Милан“ ги нуди следните протетски услуги:безметални керамички коронки (ZIRCONIA)метал-керамички коронки и мостовитотални протезипарцијални протезискелетирани визил протезиеластични (валпласт) протезиламинати

НАШИОТ ТИМ

Д-р Милан Апостолоски

Доктор по стоматологија

Слободан Стојчевски

Забен техничар – протетичар

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

Girl in a jacket

12 ГОДИНИ РАБОТНО ИСКУСТВО

Girl in a jacket

6 ГОДИНИ САМОСТОЈНА РАБОТА

Girl in a jacket

6 ГОДИНИ СОРАБОТКА СО ФЗОМ

Girl in a jacket

РАБОТИМЕ СО КНИШКИ

Girl in a jacket

ПРЕГЛЕДОТ КАЈ ИЗБРАНИОТ ЛЕКАР НЕ СЕ НАПЛАЌА

Girl in a jacket

ГРИЖА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ

НАШАТА ОРДИНАЦИЈА

СЕКОЈА БОЛКА БРЗО ПОМИНУВА СО НАША ПОМОШ

Побарајте нѐ уште денес +389 70 618072

КОНТАКТ

Loading
Your message has been sent. Thank you!

Локација

287/6 Иво Лола Рибар 1200 Тетово

Телефон

+38970 618 072